Uutislistaukseen

Hippimessu Mikaelinkirkossa 

Suuren suosion saanut Hippimessu saa jatkoa Mikaelinkirkossa su 20.9. klo 17.  Messun vauhdikkaasta musiikista vastaa Aboa Gospel -kuoro ja puhujavieraana on tällä kertaa piispa Teemu Laajasalo.

Hippimessu Mikaelinkirkossa 20.9.2020.

Kirkkokansaa kehotetaan pukeutumaan hippimessuun ajan hengen mukaisesti – tästä päivästä muistuttaa kasvomaskisuositus.  

– Pukeutua saa oman maun mukaan, mutta hippityyliset vaatteet, silmälasit, korut ja huivit ovat plussaa, kertoo hippimessun isä, Mikaelinseurakunnan kappalainen Pasi Jaakkola. 

– Haluamme messussa välittää kokemuksen iloisesta uskosta, jonka ytimessä on Jeesuksen, ”ensimmäisen hipin”, armo ja rakkaus. 

Hippiteema näkyy pukeutumisen lisäksi messussa ja erityisesti musiikissa. 

– Tärkeintä on, että ihmiset pääsevät osallistumaan musiikin kautta laulaen, tanssien tai muuten vain fiilistellen, kertoo Mikaelinseurakunnan kanttori Silvia Koski, joka vastaa Aboa Gospel -kuoron kanssa Hippimessun musiikista. 

Koski on poiminut ohjelmistoon hippiajan lauluja ja sävelmiä sekä hengelliseltä että maalliselta puolelta. Messussa kuullaan niin Beatlesin All you need is love kuin gospelklassikko Down by the Riverside. Mukana on myös yhteislauluja, joskin koronan vuoksi niiden määrää on vähennetty 

Eri-ikäisille lapsille on messun aikana pyhäkoulut ja pienimmille leikkihuone. Rajoitusten vuoksi osa Mikaelinkirkon istumakapasiteetista on poissa käytöstä.  

Hippimessu Mikaelinkirkossa, Puistokatu 16, sunnuntaina 20.9. kello 17. Vapaa pääsy.  

Turun Mikaelinseurakunta 17.9.2020 PJ/TH

17.9.2020 11.33