Uutislistaukseen

Maarian kirkko. Maarian kirkko kesällä, kuva Aarne Ormio, Kirkon viestintä.

Virtuaalikirkon lähetyksissä tauko sunnuntaina

17.6.2020 17.20

Suorat nettilähetykset Turun tuomiokirkosta ovat tauolla ensi sunnuntaina 21. kesäkuuta. Seuraavasta sunnuntaista 28.6. eteenpäin sekä klo 10 suomenkielisen jumalanpalveluksen Tuomiokirkkoseurakunnasta että klo 12 ruotsinkielisen jumalanpalveluksen Åbo svenska församlingista voi taas seurata suorana netissä. Osoite on www.virtuaalikirkko.fi

Turun ja Kaarinan muista kirkoista voi kuitenkin seurata useita jumalanpalveluslähetyksiä myös ensi sunnuntaina. Esimerkiksi juhannuspäivän, lauantain 20.6. klo 10 ja sunnuntain 21.6. klo 10 messut voi katsoa netin välityksellä Maarian kirkosta. Myös Martinkirkosta voit katsoa sunnuntain 21.6. klo 10 messun seurakunnan Facebook-sivuilla. 

Parasta antia on varmasti kuitenkin se, että voimme jälleen osallistua turvallisesti turvavälein ja terveenä kirkkoon tullen jumalanpalveluksiin paikan päällä. Juhannuspäivänä 20.6. klo 10 on luvassa upea Kansanlaulumessu Turun tuomiokirkossa tai messu klo 18 Martinkirkon kirkonmäellä avaran taivaan alla. Katso lisää tapahtumakalenterista!

(Seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 17.6.2020 / PH)