Uutislistaukseen

Kuvassa nuoria musikaalin harjoituksissa. Kuva Liekit-musikaalin harjoituksista. Kuva Piikkiön seurakunta.

Liekit-musikaali Piikkiössä ja Liedossa 25.─26.5.

23.5.2019 15.55

Piikkiöläiset ja lietolaiset nuoret esittävät tähän päivään sovitetun Liekit-musikaalin lauantaina ja sunnuntaina. Esityksiä on kaikkiaan kolme.

Musiikkikoulu Ilonen, Tanssistudio Point ja Piikkiön seurakunta toteuttavat yhdessä Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen Liekit-musikaalin tulevana viikonloppuna. Lauantaina 25.5. on kaksi esitystä, klo 15 ja klo 18 Piikkiön liikuntahallissa Hallitiellä ja sunnuntaina 26.5. klo 16 on yksi esitys Lietohallissa osoitteessa Urheilutie 2, Lieto.

Mukana esiintymässä on lahjakas joukko piikkiöläisiä ja lietolaisia nuoria. Musikaali tarjoaa elämyksiä musiikin, näyttelemisen ja tanssin keinoin. Pääosassa säteilee Anni Niemelä, ohjauksesta vastaa Kati Urho ja musiikin ohjauksesta Tiina Ilonen.

Musikaali on Pekka Simojoen säveltämä ja Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama teos, joka on päivitetty tähän aikaan sopivaksi. Uusista musiikkisovituksista vastaa Akusti Turtonen. Liekit-musikaali valmistui vuonna 1984. Se oli Suomen ensimmäinen hengellinen musikaali ja aikoinaan radikaali tapaus, joka antoi suuntaa Suomi-gospelille. Musikaali kertoo lähetyskutsun saavasta nuoresta opiskelijasta Riikka Sillanpäästä. Uskaltaako hän jättää tutun ja turvallisen elämän ja hypätä uuteen ja tuntemattomaan?   

Edulliset ennakkoliput (10/7€) myynnissä. Myös ovilla myydään lippuja (12/10€), mikäli niitä jää jäljelle. Voit ostaa liput Piikkiön yhteispalvelupisteestä (sijaitsee kirjastossa), Musiikkikoulu Ilosen verkkokaupasta https://musiikkikouluilonen.fi/kauppa/Linkki avautuu uudessa välilehdessä tai tilata niitä sähköpostitse osoitteesta info@musiikkikouluilonen.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

(Seurakuntayhtymän viestintä 23.5.2019 / PH)