Uutislistaukseen

Pääsiäisen Lilja ilmestyy huomenna

Lilja-lehti jaetaan jälleen turkulaisiin ja kaarinalaisiin talouksiin  keskiviikkona 21. maaliskuuta. Lehdessä arkkipiispa Kari Mäkinen luo katseen menneeseen arkkipiispakauteen. Tapahtumakalenterista selviävät pääsiäisen menovinkit. Jos et saa lehteä, anna jakelupalaute.
Pääsiäisen Liljoja

Lilja-lehti jaetaan Turkulaisen välissä kaikkiin turkulaisiin ja kaarinalaisiin talouksiin, joiden postiluukussa ei ole ilmaisjakelukieltoa. Lehden jakelusta vastaa Suomen Suoramainonta Oy ja sen jakaa Turussa ja Kaarinassa Turku-Palvelu Oy.

Ellet saanut Liljaa kotiisi, vaikkei sinulla ole ilmaisjakelukieltoa, voit antaa jakelupalautetta joko Turku-Palveluun, p. (02) 2694 447 tai arkisin klo 9-16 numeroon 029 001 00400, verkon kautta www.jakelupalaute.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessätai sähköpostitse jakeluvalvonta@suoramainonta.fi. Huomaathan, että palautteen tulee sisältää tarkka jakeluosoite.

Liljaa on jaossa Kaupunkilehti Turkulaisen telineissä ympäri Turkua ja Kaarinaa. Voit myös lukea lehden näköisversiota verkossa. Listan telinejakelupisteistä ja linkit näköislehtiin löydät tältä sivulta.

Jos sinulla on ilmaisjakelukielto ja haluat saada Liljan kotiisi, voit tilata sen lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen turku.tiedotus@evl.fi.

(Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 20.3.2018)

20.3.2018 10.30