Uutislistaukseen

Radiosarja arvioi reformaation vaikutuksia

Vuoden alusta alkaen Radio Dein taajuuksilla ja kanavan verkkosivuilla kuullaan laaja ohjelmasarja, joka kertaa reformaation historian pääkohdat ja arvioi uskonpuhdistuksen vaikutuksia.
Radio Dein logo

Reformaation juhlavuodelle annetun Armo 2017 -otsikon alla kulkeva sarja alkaa vuoden alussa ja päättyy 44 jakson jälkeen reformaation juhlavuoden päätapahtumaviikolla marraskuun alussa.

Kirkon mediasäätiön tuella toteutettavassa sarjassa pääsevät ääneen lukuisat uskonpuhdistuksen teemoja tarkastelleet asiantuntijat ja Lutherin lailla armon olemuksen kanssa painiskelleet teologit ja armonkerjäläiset.

Toimittaja Martti Pyykösen Kirkon mediasäätiön tuella toteuttaman ohjelmasarjan alussa tarkastellaan reformaation juuria Euroopassa ja edetään Martti Lutherin teesien ja elämäntarinan kautta Agricolan aikaiseen Suomeen ja edelleen suomalaiseen uskoon tänään sekä reformaation tulevaisuuteen ja aikamme teeseihin.

Ohjelma kuullaan Radio Deissä torstaiaamuisin kello 9:n sähkeuutisten jälkeen ja uusintana samana päivänä kello 13.05. Radio Dein FM-taajuuden lisäksi ohjelma on kuunneltavissa virallisesta nettiradiosta www.radiot.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessäsekä jälkikäteen Radio DeinLinkki avautuu uudessa välilehdessä ohjelma-arkistosta.

Radio Dei on Suomen ainoa kristillinen radioasema ja maamme tunnetuin kristillinen media. Kanavaa kuuntelee viikoittain 200.000 ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300.000 suomalaista. (TNS Gallup 27.5.2014)

(Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä, Radio Dei 3.1.2017 /RK)

3.1.2017 13.31