Uutislistaukseen

Hääyö-tapahtuma Turun tuomiokirkossa elokuussa

Haluatko naimisiin kauniisti Suomen ainoassa keskiaikaisessa katedraalissa, mutta samalla vähällä vaivalla? Ilmoittaudu Hääyö-tapahtumaan! Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 15.5.2024 klo 15 alkaen ja jatkuu 17.7. saakka. 

Hääpari Tuomiokirkon alttarilla, pappi vihkimässä.

Hääyö tarjoaa juhlavat puitteet ainutkertaiseen tilaisuuteen. Pariskunnan vihki edellisessä Hääyössä kappalainen Anna-Kaisa Kallio Henrikinseurakunnasta. Kuva Mika Okko

Hääyössä pääset vihille juhlavasti mutta pienellä vaivalla. Seuraavan kerran Hääyö järjestetään lauantaina 24.8.2024 Turun tuomiokirkossa ja järjestäjinä ovat Turun ja Kaarinan seurakunnat. 

Ilmoittautuminen alkaa 15.5.2024 klo 15 ja päättyy 17.7.2024 klo 15. Siirry ilmoittautumislomakkeeseen tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ensimmäinen vihkiminen on klo 19.30, paikkoina Tuomiokirkossa Tarkk´ampujan kappeli ja pääalttari. 

Hääyö on ainutlaatuinen, pienimuotoinen vihkitilaisuus, jossa saman illan aikana vihitään useita pareja. Hääyössä kaikki musiikista pieneen tarjoiluun on järjestetty sinulle valmiiksi. Talo tarjoaa tarvittaessa todistajat, mutta myös omat vieraasi ovat tervetulleita.

Mukaan tarvitset vain tulevan puolisosi ja sormukset, avioliiton esteettömyystodistuksen ja
molempien henkilöllisyystodistukset.

Vihkiminen voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Tapahtumassa voi myös pyytää siunaamista aiemmin solmitulle avioliitolle.

Katso lisää 

(Seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 10.5.2024 / PH)

10.5.2024 16.50