Uutislistaukseen

Seuraa joulukalenteria sosiaalisessa mediassa

Turun ja Kaarinan seurakunnat eivät tänä vuonna taloudellisista syistä jaa paperista joulukalenteria koteihin, mutta kalenterin päivittäisiä luukkuja voi seurata sosiaalisessa mediassa. 

Mikaelinkirkko, talvi, paljon lunta, pensaat

Mikaelinkirkkoon kannattaa suunnata perjantaina 1. joulukuuta klo 18. Hei joulu -konsertin myötä voi aloittaa joulun odotuksen. Kuva Timo Jakonen

Turun ja Kaarinan seurakunnat olivat kahtena edellisenä vuonna mukana pääkaupunkiseudun joulukalenterissa, joka jaettiin seurakuntien kotitalouksiin. Tänä vuonna voimakas inflaatio ja siitä seurannut kustannusten nousu aiheutti sen, että jouduimme jättämään luukkukalenterin harmiksemme väliin. Sen sijaan olemme hankkineet tämän vuoden kalenterin tekstit ja visuaalisen ilmeen, joten ihana kalenteri on katsottavissa Kirkko Turussa ja Kaarinassa -Facebookissa ja turunsrk -Instagramissa jokaisena päivänä aina jouluun saakka.  

Toivomme, että voimme taas jossakin vaiheessa tulevaisuudessa ilahduttaa myös perinteisellä joulukalenterilla. 

Muistathan myös Jouluradion, 93,8 MHz ja kahdeksan eri kanavaa netissä. Suosittu Jouluradio on Turun ja Kaarinan seurakuntien lahja alueen asukkaille.

Joulumielen saa myös perjantaina 1.12. klo 18 Hei joulu -joululaulukonsertissa Mikaelinkirkossa. Sinne on vapaa pääsy. Konsertti kestää tunnin ja koostuu Pekka Simojoen säveltämistä ja Tytti Issakaisen kirjoittamista joululauluista. Konsertissa esiintyvät Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuoro ja soittajat Puolalanmäen musiikkilukiosta. 

Hyvää adventin aikaa ja joulun odotusta! 

 

(Seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 30.11.2023 / PH)

30.11.2023 19.37