Uutislistaukseen

Suosittu Alfa-kurssi starttaa Mikaelissa 28.9.

Uusi Alfa-kurssi alkaa Mikonmökissä (Puistokatu 13, sisäpiha) keskiviikkona 28.9. klo 18. Kurssi kestää kymmenen keskiviikkoa ja siinä käydään läpi uskon perusasioita tämän päivän ihmisen näkökulmasta.
IMG_3359_THUMB.jpg

Alfa sopii mainiosti oman uskon syventämiseen niin etsijälle kuin konkarille. Se on myös hyvä tapa tutustua syvemmin uusiin ihmisiin ja seurakuntaporukkaan.

Alfa-kurssit ovat saaneet alkunsa anglikaanikirkossa 1990-luvulla. Englannista ne ovat levinneet nopeasti kaikkialle maailmaan. Suosittuja kursseja järjestetään tänä vuonna tuhansia. Mikaelissa Alfa on järjestetty jo muutaman viime vuoden ajan.  

Alfa-kurssin isäntänä on pastori Pasi Jaakkola. Hän kertoo vasta Alfan kautta löytäneensä tiensä seurakuntaan. ”Aidon seurakuntaporukan löytäminen on ollut hienoimpia asioita elämässäni”, hän toteaa. ”Alfassa tuntui, että kritisoin aina alustuksia, mutta pienryhmässä sai vapaasti purkaa tuntojaan”, Pasi sanoo ja varoittaa, ”kurssiin voi jäädä koukkuun, sillä sen jälkeen en voinut olla ryhtymättä tiimiläiseksi seuraavalle kurssille.” Tälle tielle hän myös jäi ja vaihtoi opettajan ammatin seurakuntatyöhön.

”Alfa sopii kaiken ikäisille nuoresta senioriin. Nyt kannatta lähteä mukaan, sillä meillä on hyvä tiimi koossa”, Pasi toteaa. Jokainen kurssikerta alkaa ruokailulla, joten ennakkoilmoittautumista tarvitaan. Pasi Jaakkola ottaa niitä vastaan numerossa 040–3417412 tai sähköpostilla pasi.jaakkola@evl.fi. 

Mikaelinseurakunta 26.9. PJ/TH

26.9.2016 21.48