Uutislistaukseen

Pääsiäisen SuperMaanantai kutsuu lapsiperheitä Kirkonmäkitapahtumaan

Toisena pääsiäispäivänä Mikaelissa vietetään SuperMaanantaita mm. lapsiperheille suunnatun Kirkonmäki-tapahtuman merkeissä: poniratsastusta, karvakavereita, paloauto, kasvomaalusta, draamallinen pääsiäisvaellus, tarjolla mehua ja makkaraa, ja paljon muuta kivaa.   

Flaieri

SuperMaanantai starttaa Mikaelinkirkossa klo 11 alkavalla Mikael AAMU -messulla, jossa pappeina ovat Kristiina Friman ja Hanne Tuulos.

Messun jälkeen on seurakuntakodissa (Puistokatu 13) tarjolla lounaaksi nakkikeittoa ja kahvin kanssa mokkapaloja klo 12.30-14. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyön hyväksi. 

Lounaan jälkeen klo 14 alkaa koko perheen KIRKONMÄKI-tapahtuma Mikaelin kirkolla. Kirkonmäeltä löytyy pääsiäismaanantaina paljon erilaisia toimintapisteitä vapaasti kierrettäväksi. Luvassa muun muassa pääsiäismunien metsästystä, poniratsastusta (1€), erilaisia puuhapisteitä, karvakavereita, liikuntaa, jne. Paloauto pyrkii myös vierailemaan tapahtumassa. Mikaelin seurakunta tarjoaa kaikille makkaraa ja mehua. Vohveleita on myynnissä 2€ hintaan. Sisällä kirkossa lasten draamallinen pääsiäisvaellus. Mukana menossa ovat myös InterAction, YMCA ja Mikaelin Sinikellot. 

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jonka juontaa Hanne Tuulos ja jossa opetuksen pitää Matti Hernesaho. Lapsille on tarjolla ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v). Tämän uudenmuotoisen messun musiikissa on bändi ja päätteeksi syömme yhdessä iltapalaa.   

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä (Puistokatu 13, sisäpiha) Kansainvälinen kahvila (International Cafe). 

Tervetuloa piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi!   

Kevään viimeistä SuperSunnuntaita vietetään kirkonmäellä su 21.5. ohjelmallisen kevätpiknikin merkeissä. 

Tiedustelut

2023-04-06 21:58:00.0