Uutislistaukseen

Aikuisten leirillä on lupa valvoa!

S-18-leirillä pääsee nauttimaan rennosta yhdessäolosta, hyvästä ruoasta ja ulkoilusta nuorten aikuisten kesken.

 

Ei nukkumaanmenoaikoja, pakollista hiljaisuutta tai aamupuuroa. Sen sijaan rentoa yhdessäoloa, ihmisiin tutustumista, yhteyden luomista, ulkoilua, leirilauluja ja taivaallisen hyvää ruokaa.

Tätä kaikkea on luvassa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän järjestämällä nuorille aikuisille suunnatulla S18-viikonloppuleirillä Turun Harvan saaressa 30.9.–2.10.2016.

– Leirin teemana on Heaven’s Kitchen, mikä tarkoittaa sitä, että leirillä syödään vähän parempaa ruokaa laadukkaista ruoka-aineista, kertoo leirin vetäjänä toimiva nuorisosihteeri Iikka Viitanen.

Sen lisäksi että leirillä syödään hyvin, ruokaa pääsee valmistamaan myös itse.

– Teemme muun muassa rosvopaistia ja kasvisnyyttejä. Lisäksi maistelemme juustoja ja suklaita sekä keskustelemme ruoan etiikasta, Viitanen vinkkaa.

 

Harvan saaren moderni leirikeskus sijaitsee vain viiden minuutin venematkan päässä Heinänokan partiovenesatamasta.

Kaikille 18–35-vuotiaille avoimella 25 euroa kustantavalla hyvänmakuisella leirillä voi saaristo-olosuhteissa tutustua vaikkapa melontaan, korikiipeilyyn ja lacrosseen.

Luvassa on myös nuotion ääressä istumista, saunomista ja elokuvailta. Ohjelmallisen tekemisen lisäksi leiriläisillä on mahdollisuus hiljentyä iltahartauksissa sekä lauantaina järjestettävässä leirimessussa.

– Aikuisena leireistä saa parhaat palat irti, kun voi valita, mitä haluaa tehdä. Valvoakin saa! Kokemuksesta toki tiedän, että leiriohjelmasta väsyneinä osa menee nukkumaan heti iltapalan jälkeen, Viitanen naurahtaa.

 

Ilmoittautumiset 18.9. mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/s18hkLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/148680145577794/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirikeskus Harva: http://www.tunmky.fi/lapset-nuoret-ja-perheet/yhteystiedot/leirikeskus-harva/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Lisätiedot: Iikka Viitanen, puh. 040 341 7298 tai iikka.viitanen(at)evl.fi.

 

(Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 9.9.2016 / S-ML)

9.9.2016 14.41