Uutislistaukseen

Seurakunnat häämessuilla lauantaina 11.3. klo 9-18

Turun ja Kaarinan seurakunnat ovat mukana Turun häämessuilla lauantaina 11. maaliskuuta klo 9‒18. Tapahtuma täyttää 30 vuotta ja siksi paikkana on Hotelli Marina Palace Linnankadulla.

Häämessut 2022, netti.jpg

Häämessuilla saa vastauksia häiden järjestämisen ammattilaisilta, kuten kuvassa pastori Sofia Flinckiltä häämessuilla viime marraskuussa. Sofia toimii pappina Tuomiokirkkoseurakunnassa.

Seurakuntien papit ja seurakuntayhtymän edustajat päivystävät osastolla 41 häämessuilla lauantaina. Jos tarvitset tietoa esimerkiksi häiden järjestämisestä, esteiden tutkinnasta, kuulutuksista, kirkon varaamisesta, häämusiikista tai vihkikaavasta, tule tervehtimään!

Kirkollinen vihkiminen ei ole kiinni paikasta eikä siitä, miten isot tai pienet häät ovat. Häät voidaan viettää yhtä hyvin kirkossa tai jossakin kauniista Turun ja Kaarinan pappiloista, kotona kuin kesällä luonnon helmassa tai meren rannalla. Häiden järjestämisessä auttaa seurakuntien osaava henkilökunta. Häämessuilla juontaja Marjukka Karttunen haastattelee klo 13.30 Mikaelinseurakunnan pastoria Kristiina Frimania kirkkohäistä ja niiden järjestämisestä. Tule kuulolle Marina Palacen 2. kerrokseen! 

Turun häämessut lauantaina 11.3. klo 9-18 Radisson Blu Marina Palacessa, Linnankatu 32, Turku. Seurakunnat päivystävät osastolla numero 41. Klo 13.30 puolen tunnin tietoisku kirkkohäistä Talk Studiossa, joka sijaitsee samassa kerroksessa kuin messut, eli hotellin 2. kerroksessa. Kokopäivälippu 15 euroa, iltapäivälippu (klo 14-18) 10 euroa, pariskunnille ja isommalle joukolle sisäänpääsy edullisemmin, katso tarkemmin
 

(Seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 7.3.2023 / PH)

7.3.2023 16.19