Uutislistaukseen

Lohdutuksen ja toivon lauluja Kakskerrassa

Laulaja Jaana Pöllänen vie kitaristi-pianisti-puolisonsa Ville Uusitalon kanssa Luojan luoman luonnon rauhaan ja sielun syvimpiin tuntoihin Kakskerran kirkossa pyhäinpäivänaaton iltana perjantaina 4.11.  

Jaana_Pollanen_ja_Ville_Uusitalo_kuvaaja_Ville_Uusitalo-scaled VAAKA.jpg

Hoitavien laulujen tuokio kutsuu myös viivähtämään Pyhän äärelle.

– Lauletusta musiikista on sanottu, että se on moninkertaista rukousta, koska siinä sekä sävelin ja sanoin lähestytään Jumalaa. Monet illan teksteistä ovat Anna-Mari Kaskisen sydämeltä, muiden muassa Pidä minusta kiinni, Silloin kun en jaksa ja Minä uskon ja Syksyn kuulas ilta. Simojoen Pekan rohkaiseva Usko ainoastaan taasen on itselleni suuri lohdutuksen laulu, johon liittyy elämässäni syvä tarina, kertoo Pöllänen. 

Monelle vuoden 2000 tangoprinsessan tittelistäkin tuttua Pöllästä kiitetään raikkaasta musiikin tulkinnasta ja lämpimästä tavasta tarinoida laulujen välissä. Pölläsen tulkintojen lisäksi Lohdutuksen ja toivon laulujen illassa lauletaan myös yhdessä.

Lohdutuksen ja toivon laulujen ilta Kakskerran kirkossa, Kakskerran kirkkotie 110, perjantaina 4.11.2022 klo 18. Vapaa pääsy. Illassa kerätään vapaaehtoinen kolehti. 
 

 

2022-10-28 21:08:00.0