Uutislistaukseen

Ex-elinkautisvanki Lauri ”Late” Johansson vierailee Mikaelinkirkossa

Su 16.10 klo 18 Se löytyi -ilta Mikaelinkirkossa. Mia ja Lauri ”Late” Johansson, Olli Helenius band, Tapani Liljavirta ja Jouni Lehikoinen. Lisätiedot: www.mikaelinseurakunta.fi 

LATE johansson.jpg

Suomen pelätyimmäksi rikolliseksi tituleerattu ja Natural Born Killersin perustajana tunnettu Lauri ”Late” Johansson ajautui pahaan rikoskierteeseen ja murhasi kolme miestä. Elämän suunta muuttui kuitenkin vankilassa, kun usko tuli miehen elämään. Johansson tulee vaimonsa kanssa kertomaan tarinansa sunnuntaina Mikaelinkirkon musiikilliseen Se löytyi -iltaan. Häntä haastattelee kirkkoherra Jouni Lehikoinen.  

Illan muusikko vieraana on bass’n Helen -gospelyhtyeestä tunnettu Olli Helenius. Mikaelinkirkossa hän esiintyy oman trionsa kanssa.  Illan päätteeksi on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Musiikilliset Se löytyi – sunnuntait jatkuvat Mikaelinkirkossa koko lokakuun. Loppukuusta vieraiksi saapuvat vielä Jippu, Pekka Simojoki ja entinen ulkoministeri Timo Soini. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

13.10.2022 09.42