Uutislistaukseen

Kirjoita työpajassa oma paikkasi ilmastokriisissä 

Minkälaisia tunteita ilmastonmuutos minussa herättää? Minkälaisia taitoja muuttuvissa olosuhteissa elämiseen tarvitaan? Minun ilmastotaitoni -luovan kirjoittamisen työpajassa lauantaina 15.10. pohditaan keskustellen, kirjoittaen ja kehollisesti kokeillen omaa paikkaa ilmastokriisissä.

Käsi kirjoittaa vihkoon

Kuva Kaisa Kortekallio

Minkälaisia mahdollisten tulevaisuuksien siemeniä meissä itää, ja miten kirjoittaa niitä näkyväksi?

Työpajassa kokeillaan erilaisten fiktiivisten tekstien kirjoittamista leikkimielellä ja kuullaan lukuvinkkejä ilmastofiktiosta. Työpajan ohjaa taiteilija-tutkija Henna Laininen.

Henna Laininen on luovan kirjoittamisen opettaja ja kuvataiteen tohtoriopiskelija Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta. Väitöstyössään Laininen tutkii, miten kestävän elämäntavan opettelua voi tukea luovan yhteisöllisen kirjoittamisen menetelmin nykytaiteen kontekstissa.

Diakonian järjestämään työpajaan voi ilmoittautua 7.10. mennessä osoitteessa www.lyyti.in/luovankirjoittamisentyopaja. Kurssimaksu on 10 euroa.

Työpaja pidetään Diakoniakeskuksessa, Puutarhakatu 22 Turku, lauantaina 15.10. klo 10-16.  Tarjoiluja ei ole järjestäjän puolesta, joten omat eväät mukaan. Lähistöllä on myös lounaspaikkoja.

 

 

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän viestintä 30.9.2022 MV

30.9.2022 09.51