Uutislistaukseen

Mainos, jossa kuvina mm. ihmiskasvoja.

SuperSunnuntai 11.9. - Mikaelissa tapahtuu koko päivän 

6.9.2022 13.19

Päivä alkaa Mikael AAMU -messulla Mikaelinkirkossa klo 11, jossa pappeina ovat Jaakko Paakkanen ja Matti Hernesaho.   

Messun jälkeen on tarjolla lounasta ja kahvia seurakuntakeskuksessa (Puistokatu 13) klo 12.30-14.30. Tarjolla on koko perheelle sopivasti nakkikeittoa (myös kasvis). Vapaaehtoinen maksu Pansion diakoniatyön hyväksi.  

Lounaan jälkeen klo 14 alkaa koko perheen KIRKONMÄELLÄ-tapahtuma Mikaelinkirkolla. Kirkonmäeltä löytyy paljon erilaisia toimintapisteitä vapaasti kierrettäväksi. Luvassa muun muassa ilmapalloja, poniratsastusta (1 €), erilaisia puuhapisteitä, karvakavereita, liikuntaa ja kasvomaalausta. Paloauto pyrkii myös vierailemaan tapahtumassa. Mikaelinseurakunta tarjoaa kaikille makkaraa ja mehua. Vohveleita myynnissä (2 €).  

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jossa lapsille on tarjolla ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v). Musiikissa lasten Jippii-kuoro ja jumalanpalveluksen päätteeksi yhteistä iltapalaa. Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä (Puistokatu 13, sisäpiha) Kansainvälinen kahvila (International Cafe).  

Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi. Seuraavaa Supersunnuntaita vietetään su 9.10. 

Turun Mikaelinseurakunta 6.9.2022 / PJ, TH