Uutislistaukseen

Henkinen polku voimavarana -keskustelu Tuomiokirkossa 24.8.

Uskontojenvälistä dialogia käydään Turun tuomiokirkossa keskiviikkona 24. elokuuta 2022 klo 17.30 - 19. Kahden keskustelukumppanin, kristityn ja buddhalaisen, välisen keskustelun aiheena on Henkinen polku voimavarana. Keskustelu käydään englanniksi ja sitä ohjaa kirkkoherra Laura Maria Latikka Maarian seurakunnasta. 

Turun tuomiokirkko, kellotorni, kesä.

Turun tuomiokirkon torni kesällä. Kuva Mika Okko, Stillkuva.

Henkinen polku voimavarana, Spiritual Path as a Mental Resource, on aiheena, kun kristitty ja buddhalainen keskustelevat siitä, miten heidän kulkemansa henkinen polku auttaa jaksamaan, sopeutumaan ja luottamaan elämässä. Uskontojen opetukset ohjaavat elämän valintoja, etiikkaa ja moraalia.  

Keskustelemassa Geshe Dorji Damdul, tiibetinbuddhalainen munkki ja buddhalaisen filosofian opettaja ja asiantuntija, Dalai Laman kulttuurikeskuksen Tibet House Delhin johtaja sekä Turussa asuva katolilainen Florence Schmitt, filosofian tohtori ja vaativan erityistason psykoterapeutti (perhe, yksilö ja varhaisen vuorovaikutuksen suhde).

Keskustelua ohjaa Maarian seurakunnan kirkkoherra Laura Maria Latikka. Keskustelu käydään englanniksi. Kysymyksiä ja lyhyitä yleisöpuheenvuoroja voi esittää myös suomeksi tai ruotsiksi. 

Tilaisuuden järjestävät Turun tuomiokirkkoseurakunta ja Maarian seurakunta. Lämpimästi tervetuloa! 

(Seurakuntayhtymän viestintäpalvelut 17.8.2022 / PH)

 

 

 

Kuvissa Geshe Dorji Damdul, Florence Schmitt ja Laura Maria Latikka. Kuvat esiintyjien kotialbumit, Laura Maria Latikan kuva Jussi Vierimaa. 

 

 

Wed Aug 17 15:21:00 EEST 2022