Uutislistaukseen

Suuri Ukraina-tukikonserttimainos. Kuvassa esiintyjien nimiä. Taustana Ukrainan värit.

Suuri Ukraina-tukikonsertti Mikaelinkirkossa 12.5.2022 klo 18 

7.5.2022 15.51

Miksi Petri Laaksonen, Joel Hallikainen, Tuula Amberla ja S.I.G. tulevat Mikaelinkirkkoon? Auttaakseen ukrainalaisia pakolaislapsia. Ukrainalaiset tarvitsevat apuamme. 

Nyt kerätään apua mm. Suomen Ukrainalaiset ry:n ukrainalaislasten kesäleireihin ja Ukrainan sodan pakolaisia varten perustetulle Raision avustuskeskukselle. 

Torstaina 12.5. klo 18 tarjoillaan upea setti esiintyjiä, jotka kaikki esiintyvät maksutta Ukrainan hyväksi. Vapaaehtoisen ohjelmamaksun tuotto menee lyhentämättömänä Suomen Ukrainalaiset ry:n lasten kesäleireihin sekä Raision avustuskeskuksen toiminnan tukemiseen. 

Raisiolainen muusikko Joel Hallikainen on koonnut ohjelman. Konsertin avaa apulaispormestari Elina Rantanen. Hallikainen esiintyy yksin ja poikansa Onnin kanssa duona. Toinen upea duo koostuu Tuula Amberlasta ja Tero-Petri Suovasesta. 

Kuulemme myös SIG-yhtyettä ja muusikko Petri Laaksosta. Illassa esiintyvät ukrainalaiset Anna Tymchenko ja Konstantin Kosheliev sekä Nataliia Ander laulavat ja lopuksi Ukrainan hyväksi tempaisee Aboa Gospel -kuoro johtajanaan Silvia Koski. 

Turun Mikaelinseurakunta 7.5.2022 / PJ, TH