Rippikoulumaksut ja -vakuutukset

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän riparit ovat turkulaisille ja kaarinalaisille pääsääntöisesti maksuttomia, osa teemaripareista on maksullisia. Ulkopaikkakuntalaisilta osallistujilta laskutetaan ruoka-, majoitus- ja matkakustannukset.

Riparilaiset lounaalla. Kuvituskuva.

Turun seurakuntayhtymän seurakuntien järjestämät riparit ovat maksuttomia turkulaisille ja kaarinalaisille nuorille. Poikkeuksena teemariparit ja yhteistyötahojen riparit. Ulkopaikkakuntalaisilta peritään leirimuotoisten riparien lähijaksolta ruoka- ja majoitusmaksu 22€/vrk.

Seurakunta vakuuttaa kaikki rippikoululaiset tapaturman varalta. Vakuutus on pienimuotoinen, ja se kattaa ryhmän kokoontumiset ja leirijakson. Vakuutus on tavallinen tapaturmavakuutus, eikä korvaa esimerkiksi fysikaalista hoitoa. Suosittelemme vakuutusturvan laajentamista omalla vakuutuksella. Vakuutus ei korvaa esineitä, kuten rikkoutuneita puhelimia.

Turun ja Kaarinan seurakuntien leireillä käytetään ensihoitoon ensisijaisesti terveyskeskuksia. Ensihoidon jälkeen leiriläinen maksaa (käteinen tai lasku kotiin) kustannukset ensin itse ja hakee korvauksia vakuutuksesta jälkikäteen.

Ota yhteyttä