Riparille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2020 ripareille Turussa ja Kaarinassa oli 26.8. - 15.9.2019. Jälki-ilmoittautuminen avautuu 20.9.2019

Heinänokan leirikeskuksen laituri

Ilmoittautumisajankohdalla ei ole merkitystä, vaan paikat jaetaan toiveiden perusteella niin, että mahdollisimman moni pääsisi jollekin haluamistaan ryhmistä toivomansa ystävän kanssa. Kaikkiin toiveisiin emme pysty vastaamaan. Yritämme parhaamme!

Rippikouluihin ilmoittaudutaan verkossa. Jos käytössäsi ei ole internettiä, voit ottaa yhteyttä seurakuntasi työntekijään, jolta voit kysyä neuvoa tai opastusta. Katso yhteystiedot oman seurakuntasi otsikon alta rippikouluesitteestä. Rippikouluesitteestä löydät myös tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja ohjeita löydät myös tältä sivulta alempaa.

Ilmoittautumisaka oli 26.8. - 15.9.2019.
Jälki-ilmoittautuminen avautuu pe 20.9.2019.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä

Otathan ensin yhteyttä oman seurakuntasi rippikouluvastaavaan  ja tiedustelet missä ryhmissä on tilaa.

 

Jos sinulla on kysyttävää, niin oman seurakuntasi rippikouluvastaavalta saat yksityiskohtaista tietoa seurakuntasi omista käytännöistä. Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa toimistosihteeri Johanna Hoppela, 040 341 7220 (virastoaikana), johanna.hoppela@evl.fi.

Mikäli rippikoulun käyminen ei kuulu suunnitelmiisi tulevan vuoden aikana tai käyt rippikoulusi muualla, toivomme että ilmoittaisit siitä meille alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Näin saamme tiedon siitä, että kirjeemme on tavoittanut sinut.

Ilmoittaudun muualle / siirrän vuodella / en ilmoittaudu >

Ohjeita ilmoittautumiseen

Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella sähköisen palvelun kautta. Palveluun pitää tehdä itselle henkilökohtaiset käyttäjätunnukset Suomi.fi tunnistautumisella. Suomi.fi tunnistautuminen tehdään esim. varmennekortilla, mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Huoltaja voi tämän kirjautumisen/tunnistautumisen tehdä ja ilmoittautumislomakkeelle hän merkitsee olevansa rippikouluikäisen huoltaja. Rippikouluikäisen tiedot kysytään ilmoittautumislomakkeella sitten erikseen.

Kaverikoodi. Kun ensimmäinen kaveruksista ilmoittautuu, hän ilmoittautuu ilman kaverikoodia. Kaverikoodin tulee hänelle ilmoittutumisen jälkeen automaattisesti vahvistusviestissä sähköpostiin (viestin melko lopussa - valittujen ryhmien jälkeen). Ensimmäiseksi ilmoitautunut antaa saamansa kaverikoodin kaverilleen ja hän tekee ilmoittautumisen kaverikoodia käyttäen. Lomakkeella heti aluksi on kohta, jossa kysytään tekeekö ilmoittautumisen kaverikoodia käyttäen. Kaverikoodia tai kaveriliitosta ei voi tehdä jälkikäteen joten jos sinulla ei ole kaverikoodia, kysy sitä kaverilta ja teette vasta sitten ilmoittautumisen koodin kanssa. Kiirettähän ilmoittautumisissa ei ole vaan aikaa on 15.9. asti.

Jos et pysty tunnistautumaan tai kirjautumaan asiointipalveluun, kannattaa olla yhteydessä kasvatusasiain keskukseen p. 040 341 7220 tai johanna.hoppela@evl.fi.

Paluupostia viikolla 42

Lokakuussa (viikolla 42) saat kirjeen, jossa kerrotaan rippikouluryhmäsi ensimmäisen kokoontumisen aika ja paikka. Rippikoulusi alkaa ensimmäisestä kokoontumisesta. Sen tähden on välttämätöntä, että olet silloin läsnä.