Rippikoulut Turussa ja Kaarinassa

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminen on päättynyt.

Rippikoulussa syvennytään uskoon, elämään ja rukoukseen

Rippikoulu on elämänvaihe, joka on ennen kaikkea nuorta itseään varten. Rippikoulu tarjoaa tilaa miettiä itseään ja suhdettaan maailmankaikkeuden Luojaan. Samalla konfirmaatio ja rippijuhla ovat koko perheen sekä seurakunnan yhteinen juhla.

Rippikoulu avaa nuorelle syvemmän yhteyden seurakuntaan. Rippikoulun käynyt nuori saa oikeuden äänestää seurakuntavaaleissa ja tulla vihityksi avioliittoon kirkossa. Lisäksi konfirmaatio antaa oikeuden toimia kummina.

Rippikouluesite 2021

Jokaiselle vuonna 2006 syntyneelle Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän nuorelle lähetetään kotiin ripariesite elokuun alussa. Esitteessä kerrotaan seurakuntayhtymän rippikouluvaihtoehdot. Kirkkoon kuulumattomat voivat tilata esitteen kotiinsa täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jos kuulut vuonna 2006 syntyneiden rippikouluikäluokkaan, mutta käyt rippikoulusi muualla, haluat siirtää sitä vuodella tai et halua käydä rippikoulua ollenkaan, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä alla olevalla lomakkeella. Näin saamme tiedon asiasta ja emme lähetä sinulle turhaan rippikoulupostia tänä syksynä.

Ilmoittautuminen

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminen on päättynyt.

Rippikouluun ja ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttavat:

Information om skriftskola på svenska

Ryhmä nuoria leikkimässä ulkona. Kuvituskuva.

Nuoria istuu rivissä penkillä ja näyttää peukkua kameralle. Kuvituskuva.