Turun tuomiokirkon kuoro

Turun tuomiokirkon kuoro aloitti toimintansa sekakuorona vuonna 1953. Viimeisen kymmenen vuoden aikana se on kehittynyt tasokkaaksi naiskuoroksi musiikillisen johtajansa Maria Utriaisen johdolla. Tällä hetkellä kuoro koostuu noin 20:sta aktiivisesta laulajasta. Kuoron esittämät laulut ulottuvat rakkaimmista hengellisistä lauluista ja klassisista liturgisista teoksista kiintoisiin suomalaisiin naiskuorolaulelmiin sekä kansansävelmiin.

Vuosien saatossa kuoromme on ottanut osaa moniin kansallisiin ja kansainvälisiin kuorotapahtumiin, kuten vuoden 2012 valtakunnallisille kirkkomusiikkijuhlille Jyväskylässä ja Porin jälkilaulujuhlille, Turussa vuonna 2014 järjestetyille Pohjoismaisille naiskuoropäiville sekä vuonna 2017 pidetyille Kirkkopäiville. Vuodelle 2018 on suunnitteilla kuoromatka Saksaan, jossa kuoro vieraili Kielissä ja sen lähiympäristössä sekä mm. Hampurin merimieskirkossa.

Kuoromme avustaa aktiivisesti Turun tuomiokirkkoseurakunnan tilaisuuksissa ja vierailee muissakin Turun sekä Varsinais-Suomen seurakunnissa. Vuosittaiseen ohjelmaan kuuluu myös perinteiset joulu- ja kevätkonsertit.

Kuoro kokoontuu harjoittelemaan torstaisin klo 18-20.15 seurakunnan toimitalolla Eerikinkatu 3, 2 krs. Lämminhenkinen kuoromme on avoin kaikille innokkaille laulajille – ikärajoja ei ole ja mukaan pääsee koelaulujen kautta. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä sähköpostitse: turuntuomiokirkonkuoro@gmail.com

Kuoron löytää myös Facebookista

Turun tuomiokirkon kuoro
Turun tuomiokirkon kuoro