Tuomiokirkon kamarikuoro NOVA

Pienestä lauluryhmästä vuonna 1993 alkunsa saanut NOVA on kasvanut neljänkymmenen laulajan kamarikuoroksi. Kuoro avustaa kirkollisissa tehtävissä, kuten jumalanpalveluksissa, pappisvihkimyksissä ja juhlatilanteissa, ja konsertoi keväisin ja joulun aikaan. Esiintymismatkoja ulkomaille on tehty lähes vuosittain.

Kuoron laaja ohjelmisto sisältää kirkkomusiikkia pienistä rukouslauluista Bachin Johannes- ja Matteus-passioihin sekä runsaasti muita, lähinnä klassisia teoksia. Klassisen kirkkomusiikin ohella NOVA esittää myös kansanlauluja ja laulelmia sekä joulun ajan musiikkia. Ohjelmisto vaihtelee kirkkovuoden mukaan. Toistuvaan ohjelmistoon kuuluvat mm. W.A. Mozartin Requiem ja C-mollimessu.

NOVA kokoontuu seurakuntasalissa (Eerikinkatu 3) keskiviikkoisin kello 18.30. Kuoroa johtaa Tuomiokirkon I kanttori MUM, dir.cant. Jukka Pietilä, jukka.pietila@evl.fi, puh. 040 3417 574.

Uudet laulajat ovat tervetulleita, etenkin miesääniä kaivataan!

Requiemin lippuja ennakkoon lippu.fi.

Matteus-passio palmusunnuntaina

Tule mukaan laulamaan Johann Sebastian Bachin Matteus-passio-suurteos yhdessä Tuomiokirkon kamarikuoro Novan riveissä orkesterin ja solistien kanssa.

Esitys Tuomiokirkossa palmusunnuntaina 14.4.2019. Harjoitukset keskiviikkoisin.

Lisätietoja Tuomiokirkon I kanttori Jukka Pietilältä.

NOVA-kuoro harjoittelee