Mistä apua ja tukea?

Diakoniatyö tarjoaa tukea ja apua hädässä. Ammatillinen apu voi olla esimerkiksi keskusteluapua, taloudellista apua tai neuvontaa. Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti, kun mieltäsi askarruttavat erilaiset elämänkysymykset, ihmissuhdeasiat, yksinäisyys, taloudelliset ongelmat, sairaudet tai hengelliset kysymykset.

Diakonian palvelut ovat luottamuksellisia ja kaikkien käytettävissä maksutta. Ensisijaisesti yhteyttä kannattaa ottaa oman asuinalueen seurakunnan työntekijöihin. Taloudellista apua voi saada vain oman seurakunnan alueella asuvat. Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä.
 

Diakonian ajanvarausaika on kesäaikana 1.6.-2.9. TORSTAISIN KLO 10-11. Ajanvarausajan ulkopuolella voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai ääniviestillä vastaajaan. Muistathan kertoa nimesi ja puhelinnumerosi. 

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: tuomiokirkko.diakonia@evl.fi. Sähköpostiin ei kannata kirjata arkaluonteisia ja henkilökohtaisia asioita, vaan jättää yhteydenottopyyntö. Sähköpostit luetaan pääsääntöisesti 2 krt viikossa, mutta kesällä harvemmin. Akuuteissa asioissa kannattaa ensisijaisesti soittaa ajanvarausnumeroon.

Täältä löydät lisää tietoa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonian palveluista ja toiminnasta.

Sinapin maisema