Mistä apua ja tukea?

Diakoniatyö tarjoaa tukea ja apua hädässä. Ammatillinen apu voi olla esimerkiksi keskusteluapua, taloudellista apua tai neuvontaa.

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti, kun mieltäsi askarruttavat erilaiset elämänkysymykset, ihmissuhdeasiat, yksinäisyys, taloudelliset ongelmat, sairaudet tai hengelliset kysymykset.

Diakonian palvelut ovat luottamuksellisia ja kaikkien käytettävissä maksutta. Ensisijaisesti yhteyttä kannattaa ottaa oman asuinalueen seurakunnan työntekijöihin. Taloudellista apua voi saada vain oman seurakunnan alueella asuvat. Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä.

 

Ajanvaraus

Diakoniatyöntekijälle voit varata ajan puhelimitse, paikan päältä tai jättämällä sähköpostiin nimesi ja puhelinnumerosi yhteydenottoa varten.

KESÄAIKA 1.6 - 31.8.:


Diakonian ajanvarausaika ja -vastaanotto 1.6. - 31.8. TORSTAISIN  klo 10-11, Eerikink. 1, p. 040-3417335 / tuomiokirkko.diakonia@evl.fi

 

Meihin saat yhteyden: 

* päivystys- ja vastaanottoaikana tiistaisin ja torstaisin klo 9-11, p. 040 341 7335. Vastaanottoajan ulkopuolella voit jättää vastaajaan soittopyynnön.
* paikan päältä toimipisteestämme "Eerikistä", Eerikinkatu 1.
* sähköpostiosoitteesta tuomiokirkko.diakonia@evl.fi
 

Sähköpostiin ei kannata kirjata arkaluonteisia ja tai henkilökohtaisia asioita, vaan jättää yhteydenottopyyntö. Sähköpostit luetaan pääsääntöisesti 2 krt viikossa, mutta kesällä harvemmin.

Täältä löydät lisää tietoa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonian palveluista ja toiminnasta.

 

 

Sinapin maisema