Tervetuloa Turun tuomiokirkkoseurakuntaan

Syksy on jo pitkällä, ja mieli alkaa kääntyä kohti loppuvuotta, kun pimeys laskeutuu joka ilta hieman aiemmin. Tuomiokirkkoseurakunnan syksyn toiminta on jo täydessä käynnissä. Toimitalon remontti sekä korona tekevät kuitenkin tilaisuuksien suunnittelusta haasteellista. Seuraamme jatkuvasti tilannetta, ja nopeat muutokset ovat mahdollisia, seuraathan siis tapahtumailmoittelua. Turun tuomiokirkko on auki tutustumista ja hiljentymistä varten joka päivä klo 9-18.

Jumalanpalvelukset Turun tuomiokirkossa

Messut Turun tuomiokirkossa pidetään turvavälit huomioiden. Messuja järjestetään sunnuntaisin klo 10, lauantaisin klo 18, keskiviikkoaamulla klo 8 ja torstaina klo 12.

Sunnuntain klo 10 jumalanpalvelusta voi seurata myös netissä osoitteessa virtuaalikirkko.fi

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan viranomaisten määräyksiä. Niissä on siis kokoontumisrajoituksia. Pyydämme seurakuntalaisilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uudessa tilanteessa. Tuomiokirkon vahtimestareiden ja pappien puoleen voi kääntyä, jos on kysymyksiä.

Sielunhoitoa ja apua

Turun tuomiokirkossa on papin päivystys maanantaisin klo 16-17.30 sekä torstaisin klo 12.30-13.30. Tuona aikana voi tulla puhumaan papin kanssa mieltä polttavista asioista. 

Turun tuomiokirkkoseurakunnan diakonia toimii normaalisti, ajanvaraus palvelee puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 puhelinnumerossa 040 341 7335. Soittoajan ulkopuolella voi jättää yhteydenottopyynnön vastaajaan.

Turun tuomiokirkkoseurakunnan löydät myös Facebookista tämän linkin takaa.

Ota yhteyttä

tuomiorovasti
Tuomiokirkkoseurakunta
Yhtymän johto

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Tuomiokirkkoseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Tuomiokirkkoseurakunta

YouTube-video

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Seurakuntien toimitalo

Turun tuomiokirkko