Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus

la 22.6. klo 10.00
Pyhän Katariinan kirkko, piirros.

Pyhän Katariinan kirkko

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus Pyhän Katarinan kirkossa. Kirkkobussi Varissuolta klo 9.10. Kirkkojäätelöt.

Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus. Toimijoina Elina Kerokoski (liturgia ja saarna), tekstinlukijana Mari Heinonen, sekä Lotta Paaso (kanttori).

Kirkkobussikuljetus Varissuon kirkolta klo 9.10. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkojäätelöt.

Kirkkobussi kulkee tuttua reittiä:

Lähtö klo 9.10 Varissuon kirkko (alapiha). 
Ajetaan reittiä: Littoistentie - Satakielenkatu - Tilhenkatu -Littoistentie - Västäräkinkatu - Jaanintie - Karjakuja - Säkönkatu - Virmuntie - Petkeltie - Kuralankatu - Kohmo - Kuralankatu - Vanha Hämeentie - Tammitie - Hakapellonkatu - Pyhän Katariinan kirkko. Paluu lähtee klo 11.15.


Yhteistyössä Maarian seurakunnan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta, Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kanttori, vs. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.