Lounaskonsertti

pe 10.5. klo 13.00 – 14.00
Kuvassa nuottiavain ja nuotteja

Varissuon kirkko

Keväinen lounaskonsertti - Turun konservatorion opiskelijat. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta, yhdessäolosta ja kauniista sävelistä.

Tervetuloa keväiseen konserttiin, jossa esiintyvät Turun konservatorion laulunopiskelijat. Ennen konserttia mahdollisuus osallistua kirkolla klo 12-13 järjestettävälle yhteisölounaalle.

Lounaan hinta:

Aikuiset 7 €, lapsi alle 10 v 4 €, alle 4 -v lapset ilmaiseksi. Konserttiin vapaa pääsy.  

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kanttori, vs. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.