Hiljaisuuden messu - Tuhkakeskiviikko

ke 14.2. klo 19.00
Katariinan kirkon alttari ja valot ympärillä.

Pyhän Katariinan kirkko

Tuhkakeskiviikon hiljaisuuden messussa aloitamme paastonajan matkan kohti pääsiäistä. Sellisti Oliver Mullerin levollista musiikkia.

Tervetuloa hiljentymään ja levähtämään iltamessuun kauniiseen Pyhän Katariinan kirkkoon. Tuhkakeskiviikon liturgina ja kanttorina Elina Kerokoski. Messuavustajana Mari Heinonen.

Tuhkakeskiviikon hiljaisuuden messussa aloitamme paastonajan matkan kohti pääsiäistä. Kuulemme sellisti Oliver Mullerin levollista musiikkia.

Tule nyt, ystäväni,

vetäydy hetkeksi syrjään päivän tehtävistä,

pakene hetkeksi ajatustesi mellakkaa.

Pane syrjään painavat huolesi,

anna hajalle raastavien kuormiesi odottaa,

ole hetkinen vapaana Jumalaa varten

ja lepää hänessä hetken verran.

                 (Kotien rukouskirja, Kutsu mietiskelyyn)

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kanttori, vs. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.