Runokirjan "Taivaan diiva" julkkarit

ma 12.2. klo 17.00
Taivaan diiva -runokirjan kansi

Turun pääkirjasto

Tervetuloa Sylvi Niemenpään runokirjan "Taivaan diiva" julkaisutilaisuuteen Turun pääkirjastoon maanantaina 12.2.2024 klo 17.

Suunta-hanke julkaisee runokirjan osana mielen hyvinvoinnin teemaa. Kirjaa voi pian lainata eri tahoilta, tästä lisää myöhemmin! 
Lue lisää:

Suunta-hanke kokoaa yhteen ihmisiä mielen hyvinvoinnin ja elämän suurten mysteerien äärelle. Runoilija Sylvi Niemenpää osallistui hankkeeseen ja koki toisen ihmisen kohtaamisen valtavana ihmeenä vuosien yksinäisyyden keskellä.

”TAIVAAN DIIVA” pitää sisällään valittuja paloja Niemenpään elämäntuotannosta. Teos kokoaa viisaalla ja koskettavalla tavalla yhteen ihmiselämän todellisuuden eri ulottuvuudet aina lapsuudesta kuoleman kohtaamiseen saakka. Se on läpileikkaus ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin, luontoyhteyteen, hengellisyyteen ja lopulta ihmisen kasvuun yksilönä.

Erillisyyden kokemuksen ja yksinäisyyden keskeltä nousee esiin huumori ja toivo. Näkökulma olemassaoloon voi muuttua elämän viimeisillä hetkillä. Ihminen herää henkiin kohtaamisessa, tullessaan aidosti nähdyksi. Sisimpään laskeutuu rauha.

”Taivaan diiva saattaa piilotella pitkään, kerran se kuitenkin heijastaa sateen saumaan kirjavan kaaren. Ja lähettää lämpimäisiä maassa paleleville. Ihme saa mullan kuhisemaan kasvua.”

Julkkarit pääkirjaston Rotundassa, vanhan puolen alakerrassa 12.2. klo 17 alkaen.

  • Aikuisille Aikuisille

Suunta-hanke Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Henrikinseurakunta, Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä

hankepäällikkö
Henrikinseurakunta
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Toimin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Suunta-hankkeen hankekoordinaattorina. Olen toiselta ammatiltani lyhytterapeutti ja taustakoulutukseeni kuuluu MSc in Science and Religion, sekä MA in Theology and Religious Studies.

Suunta-hankkeessa luodaan uusi vapaaehtoistoiminnan muoto, jonka teemana on mielen hyvinvointi. Lisää tietoa löydät osoitteesta www.loydasuunta.fi.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja tule ideoimaan hanketta yhdessä!