Kehitysvammaistyön musiikkikerho

ma 4.12. klo 17.30 – 18.30
Kuvassa näkyy kitaraa ja pikkutamburiinia soittavat kädet ja laulukirja

Henrikinkirkon seurakuntasalit

Musiikkikerho nuorille ja aikuisille kehitysvammaisille Henrikinkirkon Ruususalissa. Kerho pidetään joka toinen maanantai klo 17.30-18.30

Musiikkikerhossa lauletaan monenlaisia lauluja eri elämänvaiheilta. Kerhossa vot soittaa myös rytmisoittimia laulun ja musiikin tahdissa tai vaikka tanssia, jos siltä tuntuu. 

Kerhossa on ohjaaja, joka säestää laulut flyygelillä ja miettii laulettavat laulut etukäteen. Paikalla on myös 1-3 yleisavustajaa joka kerta. Kerhoon voi tulla myös oman vapaa-ajan avustajan tai tulkin kanssa.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Seurakuntien kehitysvammaistyö

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Tarja Muurinen on vammaistyön diakoniatyöntekijä, päävastuualueena on kehitysvammaistyö Turun ja Kaarinan seurakuntien alueella. Tarja vastaa sihteerinä myös seurakuntayhtymän vammaisneuvoston koordinoimisesta ja kokousjärjestelyistä. Vammaisneuvoston kautta edistämme konkreettisesti kirkon ja seurakuntien saavutettavuutta ja esteettömyyttä. 

Työnkuvaan kuuluu paljon kohtaamista, kuuntelemista, auttamista ja tukemista elämän eri tilanteissa niin iloissa kuin suruissakin. Tarja pitää säännöllistä yhteyttä muihin alan järjestöihin ja toimijoihin. Kommunikoinnin tueksi otetaan tarvittaessa käyttöön selkokieli, tukikuvat ja viittomat. 

"Jokainen ihminen on arvokas, jokaisella ihmisellä on tärkeää sanottavaa. Haluan väittää työssäni toivoa ja lempeyttä."