Hiljaisuuden päivä, Tuomiokirkkoon tutustuminen ei ole mahdollista

la 28.10. klo 9.00 – 19.00
Tuomiokirkon keskilaiva

Turun tuomiokirkko

Hiljaista rukousta, meditaatioita. Ilmoittaudu etukäteen.

Vuotuista Hiljaisuuden päivää vietetään Tuomiokirkossa tänä vuonna lauantaina 28.10.23 klo 9-19. Päivän aikana Tuomiokirkkoon tutustuminen ei ole mahdollista. 

Hiljaisuuden päivä:

Hiljaista rukousta, meditaatioita ja väljää aikaa. Aloitamme klo 9 ruotsinkielisellä messulla. Lopussa on suomenkielinen messu, joka alkaa klo 18. Mukana Anni Pesonen, Miika Ahola, Björn Öhman. Osallistumismaksu 25€ sis. lounaan ja kahdet kahvit.

 

Ilmoittautuminen https://www.lyyti.in/hiljaisuudenpaivatmk281023

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta, Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä

hengellisen ohjauksen pastori
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Jumala ja rukous ovat vetäneet minua puoleensa aina, lapsesta asti. Sen takia minusta tuli teologi. Olin pitkään yliopistolla tutkimassa Raamattua tieteen näkökulmasta. Sen jälkeen olin muutaman vuoden kouluttajana ammattikorkeakoulussa ja sitten pitkän rupeaman seurakuntapappina.

Ruuhkavuosissa pienten lasten äitinä löysin elämääni sanattoman rukouksen, joka on kantanut minua nyt viitisentoista vuotta. Sanaton rukous perustuu mielen hiljaisuuteen ja tietoisista ajatuksista luopumiseen. Se on eräänlaista kristillistä meditaatiota. Yksi sen muoto on sydänrukous, jota harjoitan päivittäin. Nykyään organisoin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän retriittityötä. Olen retriitinohjaaja, hengellinen ohjaaja ja sydänrukousohjaaja.