Alakoululaisten syyspäivät 17 - 19.10.2023

ti 17.10. klo 10.00 – to 19.10. klo 14.00
alakoululaisten syyspäivät-juliste

Ilmoittautuminen on päättynyt

Alakouluikäisille tarkoitetut puuhapäivät klo 10 - 14. Pihapelejä, askartelua ja yhdessäoloa Hannuniitun seurakuntatalolla. ILMOITTAUDU 8.10. MENNESSÄ!

Alakouluikäisille tarkoitetut puuhapäivät toteutetaan Hannunniitun seurakuntatalolla, jossa ohjaajina ovat nuorisotyönohjaajat Elle ja Elina. Syyspäivissä klo 10 - 14 on muutamia yhteisiä hetkiä mm. aloitus ja ruokailu, mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja oleiluun sekä erilaisia virikkeitä askartelun, lautapelien ja muiden välineiden muodossa. Monenlaista puuhaa sisältävissä päivissä tarjolla on myös maksuton lounas. Voit halutessasi ilmoittaa lapsesi vain yhteen tai useampaan syyspäivään. 

ILMOITTAUDU 8.10. MENNESSÄ!

Syyspäivät ovat osa Turun Katariinanseurakunnan varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.