Uusi Alfa-kurssi alkaa Mikaelissa

ke 4.10. klo 18.00 – 20.00
Alfa

Mikaelin seurakuntakoti

Mietitkö koskaan onko elämässä kaikki todella tässä ja haluaisit saada tietää onko Jumala olemassa? Oletko yksinäinen ja tarvitsisit lisää ystäviä? Oletko kiinnostunut kristinuskosta, mutta koet ettei kirkossa ole mitään sinulle? Alfa on kristinuskon perusteita etsijöille ja epäilijöille rennossa ilmapiirissä.

Mietitkö koskaan onko elämässä kaikki todella tässä ja haluaisit saada tietää onko Jumala olemassa? Oletko yksinäinen ja tarvitsisit lisää ystäviä? Oletko kiinnostunut kristinuskosta, mutta koet ettei kirkossa ole mitään sinulle? Mietitkö koskaan kuuleeko Jumala, jos hänelle puhuu, tai parantaako hän vielä? Jäikö rippikoulu kesken tai käymättä?

Mikä ikinä sinun kysymyksesi on, Alfa-kurssi on jokaista etsijää, epäilijää, uteliasta ja juuri uskon löytänyttä varten. Tai sinua, joka et tunne seurakunnasta juuri ketään ja mietit, miten löytäisit oman porukkasi ja tutustuisi muihin. Suositulla Alfa-kurssilla tutustutaan kristinuskon perusteisiin ystävällisestä, avoimessa ja rennossa ilmapiirissä. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa. 

Syksyisin alkavat Alfa-kurssit koostuvat kymmenestä tapaamisesta ja viikonloppuleiristä. Alfa-illat sisältävät iltapalan, musiikkia, lyhyen alustuksen sekä keskusteluhetken, jossa voit jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa.

Seuraava Alfa-kurssi alkaa ke 27.9. 2023 klo 18 Mikaelin seurakuntakodilla Klubi-siivessä. Kurssin voi aloittaa vielä vielä 4.10. ja 11.10.

Lataa itsellesi Mikaelin Alfa-esite täältä ja lue lisää.

Ilmoittaudu syksyn 2023 Alfaan Lyyti-linkistä:
https://www.lyyti.in/alfa2023Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tai Pasille/Hannelle:
[email protected] tai 040 341 7412
[email protected] tai 040 341 7017

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta