Perheiden kesäkahvila

ma 5.6. klo 9.00 – 14.00
Piirretty leijona ja vihreitä lehtiä, tekstissä lukee perheiden kesäkahvila

Henrikinkirkko

alakerta

Perheiden "Leijonaa mä metsästän" -kesäkahvilat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-14 Henrikinkirkolla. Tule leikkimään ja viihtymään!

Luvassa laulua, leikkiä, liikuntaa, loruilua, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. Hyvällä säällä toimintaa myös ulkona. Keskiviikkoaamuisin ohjelmaa erityisesti vauvaperheille. 

Tarjolla kahvia ja mehua ja muuta pientä tarjoilua. Voit myös ottaa omia eväitä mukaan. Tervetuloa mukaan yksin, kaksin tai koko perheen kanssa!

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

Turku Varhaiskasvatus

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Henrikinseurakunta

Olen Henrikinseurakunnan perhetyönohjaaja ja vastaan alueellamme tehtävästä perhetyöstä. Minut voit tavata esimerkiksi perhekerhoissa, vauvatreffeillä ja erilaisissa perhetapahtumissa. Iloitsen kaikista ja kaikenlaisista kohtaamistani perheistä. Saan myös tehdä yhteistyötä päiväkotien ja muiden tahojen kanssa.

Voit liittyä sähköpostilistaamme lähettämällä sähköpostiosoitteesi minulle ja näin saat ajantasaista tietoa perheille suunnatusta toiminnastamme. Otan mielelläni vastaan myös ideoita ja kehittämisajatuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!