Kristiinan kengissä -liiketyöpaja

ma 17.4. klo 18.00
Nainen tanssii Tuomiokirkon etuosassa

Seurakuntien toimitalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule löytämään sisäinen kuninkaallisesi!

Tuomiokirkossa esitetään ke 19.4.23 klo 18.30 soolotanssiteos "Kristina, regina". Pari päivää aiemmin järjestetään seurakuntien toimitalolla, Eerikink. 3:n juhlasalissa, liiketyöpaja. Työpaja on matalan kynnyksen osallistava luovan tanssi-ilmaisun työpaja. Sen aikana sukelletaan kuningatar Kristiinan henkilöön sekä tarinaan oman liikkeellisen löytämisen ja kehollisen kokemisen kautta.

Ruotsin kuningatar Kristiina (1626-1689), kuningas Kustaa II Adolfin tytär, on kiehtova hahmo. Hän syntyi miesten hallitsemaan maailmaan, peri suuren valtakunnan lapsena ja nousi suvereeniksi itsevaltiaaksi ja protestanttikuningattareksi. Hän kuitenkin koki vahvan hengellisen heräämisen ja päätti lopulta luopua kruunusta muuttaen Roomaan ja kääntyen katoliseen uskoon

Millaiselta tuntuu syntyä kuninkaan tyttäreksi? Kuka syvimmiltäsi olet, kun kaikki ympärilläsi suhtautuvat sinuun toisaalta suuresti arvostaen, toisaalta esineellistäen? Miten käyttäydyt, miten kuljet, missä roolissa näytät itsesi muille? Miten kehosi reagoi eri rooleihin ollessasi kuningatar, johtaja, nainen tai harras uskovainen? Millä näistä rooleista on kehollesi suurin valta?

Työpaja on voimauttava, ja käsittelee monipuolisesti kehollisuutta ja feminiinisyyttä. Kaikki ovat tervetulleita sukupuolesta riippumatta. Työpaja koostuu 50 minuutin liikkeellisestä osuudesta sekä n. 30 minuutin purkukeskustelusta. Pajaan on vapaa pääsy, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Ilmoittaudu liiketyöpajaan tästä linkistä.

Työpajan vetää tanssitaiteilija Tuuli-Maaria Louhensalo-Lindström, joka tanssii myös Kristina regina -esityksen Tuomiokirkossa 19.4.

Tule löytämään sisäinen kuninkaallisuutesi – inhimillisyyttä unohtamatta!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta