Perheiden puuhailu

ke 22.3. klo 17.00 – 18.30
Virpomisoksia, jotka on koristeltu värikkäin sulin ja paperi koristein.

Halisten seurakuntatalo

Tervetuloa koristelemaan virpomisoksia!

Tervetuloa puuhailemaan koko perheen voimin. Tällä kerralla koristelemme yhdessä virpomisoksia. Lisäksi tarjolla on maksuton iltapala. Alle kouluikäset lapset oman aikuisen seurassa, koululaiset voivat tulla yksinkin.

Ilmoittautumiset ja erikoisruokavaliotiedot viimeistään päivää ennen helena.aarnivuo@evl.fi / 040 341 7476.

Kevään kerrat:

ke 22.3. klo 17.00-18.30 koristelemme virpomisoksia

ti 25.4. klo 17.00-18.30 teemme vappukoristeita

ti 9.5. klo 17.00-18.30. teemme äitienpäivälahjoja

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Maarian seurakunta

Olen diakonissa ja vastaan Halisten, Räntämäen, Orikedon ja Metsämäen alueista. Halisten seurakuntatalolla järjestän yhdessä sunnuntailounaita vapaaehtoisten kanssa sekä puuhailuiltoja perheille nuorisodiakoni Milla Kristolan kanssa. Raunistulan seurakuntatalolla ohjaan seniorikerhoa.

Voit varata ajan vastaanotolleni soittamalla tistaisin ja torstaisin klo 10-11 ajanvarausnumerooni 040 341 7476 tai sähköpostitse helena.aarnivuo@evl.fi. Voit keskustella kanssani luottamuksellisesti mieltäsi painavista asioista, pohditaan yhdessä niihin ratkaisuja. Työkieliäni ovat suomi ja englanti.

 

 

nuorisodiakoni
Maarian seurakunta

Työskentelen Maarian seurakunnassa nuorisodiakonina. Työalani on kouluikäisten kerho-, retki-, ja leirityö sekä rippikoulutyö. Lisäksi olen mukana Sukkaset-ryhmässä ja Etelä-Maarian aluetyössä.

Suosikkijuttujani ovat kädentaidot, liikunta ja kulttuuri. Seurakuntatyössä minua inspiroi vaihtelevuus ja ihmisten kohtaaminen. Yhteistyössä on voimaa!