Miten voit? -hyvinvointisarja: Paimion parantola – terveydenhoitoa ja arkkitehtuuria

ke 22.3. klo 18.00 – 19.30

Turun kristillinen opisto, Lustokatu 7, 20380 Turku

Miten voit? -hyvinvointisarjan viimeisessä osassa arkkitehti Viri Teppo-Pärnä ja LT Ritva Tammivaara avaavat Paimion parantolan merkitystä suomalaiselle terveydenhuollolle ja arkkitehtuurille. Tilaisuudessa esiintyy Paimion oma poika, muusikko Petri Laaksonen.

Miten voit? -hyvinvointisarjan viimeisessä osassa tutustutaan arkkitehtuurin merkittävään ikoniin, Paimion parantolaan.   Arkkitehti Viri Teppo-Pärnä luennoi aiheesta Paimion parantola ja sen metsä - iloa, valoa ja toivoa ja LKT, Dos., kliinisen fysiologian ja keuhkosairauksien erikoislääkäri (erityispätevyys unilääketieteeseen) Ritva Tammivaara puhuu aiheesta Lapsuuden ajan muistoja Paimion parantolan alkuajoilta 1930-1950. Illan musiikista vastaa muusikko, tenori, säveltäjä ja sanoittaja Petri Laaksonen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Illan maksullisesta kahvitarjoilusta vastaa Paimion parantolassa toimiva Ravintola Toivo sekä Turun kristillinen opisto. Ravintola Toivo tuo tilaisuuteen Aallon arkkitehtuuriin liittyvän uutuustuotteen.

Maksuton bussikuljetus Eerikinkatu 3 – Turun kristillinen opisto – Eerikinkatu 3 lähtee klo 17.30, paluu Eerikinkadulle klo 20.30.

Kuljetukseen tai etäyhteyteen voi ilmoittautua  ottamalla yhteyttä kurssipalvelut@tk-opisto.fi tai 0400 597787 (Helena Stenman) tai 040 624 0814 (Anna Kaisa Siltanen).

Miten voit? -luentosarjassa on käsitelty hyvinvointia kokonaisvaltaisesti asiantuntijoiden johdolla. Miten mielesi voi kaiken keskellä? Entä aivosi? Mitä sisälläsi suolistossa tapahtuu? Koetko olevasi yksin? Tukeeko hengellisyys sinua? Miten voit itse vaikuttaa omaan vointiisi?

 

Järjestäjinä Turun kristillinen opisto, Turun NNKY ja Turun Tuomiokirkkoseurakunta

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta