Levon messu

su 19.3. klo 10.00 – 11.30

Maarian kirkko

Tervetuloa Maarian kirkkoon viettämään Levon messua. Levon messu on jumalanpalvelus, jossa painopiste on rauhoittumisessa, hiljaisessa rukouksessa ja levollisessa olemisessa. Jeesus sanoo: Tulkaa minun luokseni kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat, minä annan teille levon."

Levon messussa liturgina on Kristiina Frondelius, saarnaa Rauno Vesti, kanttorina Tero Niemi ja musiikissa myös sellisti Seppo Eirola. Tekstit lukee Ulla Kaarnavaara ja messuavustajina toimivat Seppo Kolkka, Markku Häyrinen ja Eira Granlund. Messun jälkeen on kirkkokahvit kirkossa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan levolliseen oloon yhdessä!

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Maarian seurakunta

Teen työtä kappalaisena Maarian seurakunnassa ja erityisesti Itä-Maarian alueella. Vastuualueinani ovat ruokajakelu Maarian serúrakunnassa, vapaaehtoistyö ja Johannesmessut. Jumalanpalveluselämä ja sen kehittäminen on myös lähellä sydäntäni.

Vapaa-ajalla ulkoilen mielelläni luonnossa, laulan Verbum Sonans -kuorossa, koetan ylläpitää nykyheprean osaamista lukemalla ja kuuntelemalla sekä pitämällä yhteyksiä israelilaisiin ystäviini. Myös uiminen lämpimissä ja kylmissä vesissä on virkistävää!

Minut saa iloiseksi ihmisten avoimuus ja aitous. Yhdessä tekeminen ja elämän jakaminen. Ja kukat ja linnut ja koko ihmeellinen Luojan luoma luonto! Sokerina pohjalla: pidemmillä vapailla matkaan kotiseudulle Pohjois-Karjalaan.

"Jumala ei kylläkään ole kaukana yhdestäkään meistä: hänessä me elämme, liikumme ja olemme." (Apt.t. 17:27-28)