Alakoululaisten kevätleiri

pe 3.3. klo 18.00 – su 5.3. klo 12.45
Lähde alakoululaisten Kevätleirille Kunstenniemen hienoihin kevät maisemiin 3.-5.3.  Leiri on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille. Luvassa on yhdessäoloa, pelejä, leikkejä, ulkoilua sekä askartelua. Hinta: 30€ / leiriläinen, sisarhinta 20€ / sisarus  Sisarusalennushinnan saa käyttämällä kampanjakoodi kohdassa koodia SISARUSALENNUS. Leiri toteutetaan, jos ilmoittautumisia tulee vähintään 15. Ilm. 17.2 klo12.00 mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.in/alakoululaistenkevatleiri23Linkki avautuu uudessa välilehdessä  Lähtöaika ja paikka: 3.3.2023 klo 18.00 Tuomiokirkkotori. Paluuaika ja paikka: 5.3.2023 noin klo 12.45 Tuomiokirkkotori. Leirin toteuttavat yhdessä Tuomiokirkkoseurakunnan ja Maarian seurakunnan varhaisnuorisotyö. Tiedustelut:  Teemu Luoma-aho: teemu.luoma-aho@evl.fi (Maarianseurakunta) tai  Tommi Santala: tommi.santala@evl.fi (Tuomiokirkkoseurakunta)

Kunstenniemen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde mukaan leirin ihmeelliseen maailmaan!

Lähde alakoululaisten Kevätleirille Kunstenniemen hienoihin kevät maisemiin 3.-5.3.

Leiri on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille. Luvassa on yhdessäoloa, pelejä, leikkejä, ulkoilua sekä askartelua. Hinta: 30€ / leiriläinen, sisarhinta 20€ / sisarus

Sisarusalennushinnan saa käyttämällä kampanjakoodi kohdassa koodia SISARUSALENNUS. Leiri toteutetaan, jos ilmoittautumisia tulee vähintään 15. Ilm. 17.2 klo12.00 mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.in/alakoululaistenkevatleiri23Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähtöaika ja paikka: 3.3.2023 klo 18.00 Tuomiokirkkotori. Paluuaika ja paikka: 5.3.2023 noin klo 12.45 Tuomiokirkkotori. Leirin toteuttavat yhdessä Tuomiokirkkoseurakunnan ja Maarian seurakunnan varhaisnuorisotyö. Tiedustelut:

Teemu Luoma-aho: teemu.luoma-aho@evl.fi (Maarianseurakunta) tai

Tommi Santala: tommi.santala@evl.fi (Tuomiokirkkoseurakunta)

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääpaino on alakoululaistyössä. Virkapaikka on Leafin toimitiloissa, mutta käytännön työssä toimin koko Maarian seurakunnan alueella. Teen nuorisodiakoni Milla Kristolan kanssa yhteistyötä. Rippikouluja pidän kaksi kesässä, vierailen myös nuorisotyössä toisinaan.

Vapaa-aikana harrastan juoksua ja yleisurheilua.

Hyvälle tuulelle minut saa perhe, hyvä ilima ja kun murhetta on edes vähän vähemmän kuin iloa.

Vaikka ette olisikaan olleeet mukana alakoululaisten tai perheiden toiminnoissa, lähtekää mukaan kokeilemaan edes kerran!