Katedraali soi! -konsertti

ti 7.2. klo 19.00
Tuomiokirkko lumihunnussa

Turun tuomiokirkko

Tapiolan kuoro, Laulu-Miehet ja Lain Huuto -kuorojen yhteiskonsertti, johtajina Matti, Pasi ja Paavo Hyökki

Tiistaina katedraalin valtaa Hyökki-energia, kun Matti, Pasi ja Paavo Hyökki tuovat johtamansa kuorot Turkuun. Tiistain konsertissa esiintyvät Tapiolan kuoro, Laulu-Miehet ja Lain Huuto.

Tapiolan kuoro on espoolainen lapsi- ja nuorisokuoro, jonka jäsenet ovat lahjakkaita nuoria muusikoita. Jokainen soittaa vähintään yhtä instrumenttia kuorolaulun lisäksi. Kuoroa johtaa Pasi Hyökki.

Laulu-Miehet on yli satavuotias kuoro ja yksi Suomen maineikkaimmista mieskuoroista. Sillä on meriittilistallaan mm. kuorojen ensiesitykset sellaisista teoksista kuin Jääkärimarssi ja Finlandia. Jälkimmäisen teoksen kuorosanoitukset Laulu-Miehet tilasi V.A. Koskenniemeltä 1940, ja tämä kirjoittikin nykyään käytössä olevat Finlandia-hymnin sanat. Nykyään kuoroa johtaa Matti Hyökki.

Lain Huuto on juristien ja oikeustieteen opiskelijoiden kuoro, joka on perustettu vuonna 2009. Kuoron laulajia yhdistää ammattikunnan lisäksi motivoitunut ja kunnianhimoinen asenne tasokkaan kuoromusiikin tekemiseen. Kuoroa on alusta asti johtanut Paavo Hyökki.

Liput: 22€ / 20€

  • Musiikki Musiikki

Katedraalisoi.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta