Skappelissa Kantoliina ry

ma 6.2. klo 17.00 – 19.00
skappelin värikäs logo

kauppakeskus Skanssi 2. kerros

Skappeli on perheiden olohuone kauppakeskus Skanssin 2.kerroksessa. Toimintaa perheille on järjestämässä Turun ja Kaarinan seurakuntien, Yhteisen Kasvatustyön koulutetut lastenohjaajat sekä yhteistyökumppanit. Kaikki toimintamme on avointa sekä maksutonta.

Tervetuloa KLY:n Turun paikallisjaoston järjestämille kantovälinetreffeille.
Paikkana Skappeli, kauppakeskus Skanssin toinen kerros.
(Tigeria vastapäätä)
Treffit ovat oiva tilaisuus uuden opetteluun, kantamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen, erilaisten kantovälineiden kokeiluun sekä samanhenkisten ihmisten tapaamiseen. Rohkeasti siis mukaan kaikki uudet ja vanhat sekä jo "eläköityneet" kantajat.
Treffeillä mukana useita kantotukihenkilöitä opastamassa kantamiseen liittyvissä pulmissa sekä Turun kantoliinalainaamo, joka tuo mukanaan vuokrattavia kantovälineitä. Kantotukihenkilöt tunnistat värikkäistä pinsseissä! Kaikki lainaamon välineet ovat treffeillä myös testattavissa ilman vuokraamispakkoa. Lisäksi aktiivit tuovat mukanaan omia liinojaan ja reppujaan, joita pääset myös treffien aikana testaamaan. Saattaapa joku kantoväline olla myös kaupan... Kysele siis rohkeasti apua ja lisätietoja!
Mikäli tahtoisit päästä testaamaan treffeillä jotain tiettyä kantovälinettä, kerro toiveistasi tämän tapahtuman seinällä. Pyrimme ottamaan toivomasi välineen mukaan, mikäli sellaisen omistamme. Myös opastustoiveista voit kertoa tapahtuman seinällä!
Kantovälinetreffit järjestetään (16.8. alkaen) joka toinen maanantai samassa paikassa samaan aikaan. Ajoittain järjestämme myös erilaisia teemapajoja treffikertojen aikana. Seuraa siis ilmoittelua jatkossa näiden osalta.
Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!
Lapsille voit ottaa omia eväitä ja naposteltavia mukaan, Skappelissa on kahvi/tee/mehu/vesi tarjoilu. Näitä nautitaan tilan takaosassa, pöytien ääressä.
Tulethan täysin terveenä.
Tervetuloa! 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Ota yhteyttä

lastenohjaaja/Skappelin toiminnan kordinaattori
Yhteinen kasvatustyö