Messu Piikkiön kirkossa

su 5.2. klo 10.00 – 12.00
Ehtoollisen viettoa Piikkiön kirkossa. Kuva: Timo Jakonen 2018

Piikkiön kirkko

Kynttilänpäivän messu Piikkiön kirkossa klo 10. Liturgi Antti Ijäs, saarna Kirsi Huoponen ja kanttorina Juha Viljanen. Väinö Viljanen soittaa pianoa sekä mukana myös seurakunnan Lauluryhmä. Marttojen kirkkopyhä, Yhteisvastuukeräyksen aloitus sekä luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen. Martat tarjoilevat kirkkokahvit.

Tervetuloa Kynttilänpäivän messuun! Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille.

Tänä sunnuntaina on Yhteisvastuukeräyksen avaus ja Marttojen kirkkopyhä. Piikkiön Martat ovat mukana messun toteutuksessa tekstinlukijoina ja kolehdinkerääjinä, ja tarjoilevat messun jälkeen kirkkokahvit.  Messussa myös siunataan seurakunnan valitsemat luottamushenkilöt tehtäväänsä, sekä jaetaan ansiomerkit pitkään luottamushenkilöinä olleille. 

Ehtoollispöytä on avoin kaikille konfirmoiduille jäsenille ja kastetuille lapsille konfirmoitujen vanhempien tai kummien seurassa. Ehtoollisleipä on gluteenitonta. Alkoholitonta viiniä saa pyydettäessä. 

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Kirkkovuosikalenteri Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Piikkiön seurakunta