Iltaperhekerho

to 2.2. klo 17.00 – 19.00
Kuvassa piirretty kuva perheestä ja teksti perheet Henrikinseurakunnassa ja Turku varhaiskasvatus

Henrikinkirkko

alakerta

Aina kerhoon ei ole mahdollista tulla aamupäivällä, joten tule siis illalla! Iltaperhekerhossa voit tavata vanhoja ja uusia kerholaisia.

Iltaperhekerho on vanhempien toiveesta tullut perhekerho työpäivän päätteeksi, jotta kaikki, myös työssäkävijät, pääsisivät koko perheen kanssa kerhoilemaan. Iltaperhekerhossa puuhastellaan samoja asioita kuin aamuperhekerhoissa eli mukavaa yhdessäoloa, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Tarjolla on myös pieni iltapala.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

Turku varhaiskasvatus

Ota yhteyttä

perhetyöntekijä
Henrikinseurakunta

Olen Henrikinseurakunnan perhetyönohjaaja ja vastaan alueellamme tehtävästä perhetyöstä. Minut voit tavata esimerkiksi perhekerhoissa, vauvatreffeillä ja erilaisissa perhetapahtumissa. Iloitsen kaikista ja kaikenlaisista kohtaamistani perheistä. Saan myös tehdä yhteistyötä päiväkotien ja muiden tahojen kanssa.

Voit liittyä sähköpostilistaamme lähettämällä sähköpostiosoitteesi minulle ja näin saat ajantasaista tietoa perheille suunnatusta toiminnastamme. Otan mielelläni vastaan myös ideoita ja kehittämisajatuksia, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!