Sanzi-ilta

to 5.1. klo 18.00 – 21.00

Leaf

Nuorille ja nuorenmielisille matalan kynnyksen avoimet ovet. Sanzissa chillaillaan kavereiden kanssa, tutustutaan uusiin, kokkaillaan, pelaillaan ja musisoidaan; joskus myös saunotaan. Tervetuloa uudet ja vanhat. Suositusikäraja 14-29-v.

Sanzi-illat kuuluvat rippikouluiän jälkeiseen nuorisotyöhön ja iltojen ohessa myös nuoret pääsevät vaikuttamaan toimintaan ja sen sisältöön. Sanzissa on aina mukana vähintään kaksi seurakunnan nuorisotyöntekijää tai myös muiden työalojen edustajia. Heitä voi kohdata illan aikana myös henkilökohtaisien asioiden tiimoilta. 

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta

Olen Kari Sinkkonen, nuorisotyönohjaaja Maarian seurakunnassa. Työskentelen varttuneiden nuorten parissa koko seurakunnan alueella. Tosin virallisesti Länsi-Maarian alueella. Järjestämäni toiminta keskittyy kuitenkin lähinnä uuteen tilaamme Leaf-Centerin yhteydessä. Toki teen myös paljon yhteistyötä muidenkin työmuotojen ja yhteistyötahojen kanssa.

 

Olen vannoutunut luontoihminen, joten ei varmaan ole yllätys, että pidän kovasti leirien ja retkien järjestämisestä. Kalastus on etiryisen mukavaa. Olen myös aika kova nikkaroimaan kaikenlaista ja kitarakin pysyy kädessä. Soikin vielä kohtuullisesti. Laulelen myös mieluusti.

Kotona minulla on vaimo ja kissa, lapset, poika ja kolme tytärtä, ovat jo aikuisia. Pappakin olen jo ilokseni tuplasti.

Työssäni koen tärkeäksi sen, että saan olla hyvän ja rakastavan Jumalan käsinä loistavassa työtiimissä ja saan kohdata ihmisiä. Olenkin aina sanonut, että jos minulla tai taivaan Isällä ei ole enää mitään sanottavaa nuorille, niin on aika lopettaa nämä työt... ei ne lopu koskaan.

Siunausta kaikille!