Varttuneen väen joulunvietto Hannunniitun seurakuntatalossa

la 24.12. klo 11.30 – 14.30
Joulukuusen oksa jossa kaksi joulupalloa ja teksti: Varttuneen väen joulunvietto.

Hannunniitun seurakuntatalo

Lämpimästi tervetuloa viettämään yhteistä joulua!

Lämminhenkinen aaton tilaisuus alkaa joulurauhan julistuksen katsomisella klo 12.00 Tämän jälkeen nautitaan joulupuuroa ja soppaa. Tarjolla myös kahvia ja joulutorttuja. Tilaisuudessa joululauluja ja jouluhartaus. Emäntinä toimivat Eeva-Liisa ja Linea, musiikista vastaa Elina Kerokoski ja hartaudesta pastori Paula Lindberg.

Ilmoittautuminen 16.12. mennessä seurakuntasihteeri Maria Schmandtille puh: 040 341 7350

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori (virkavapaalla)
Katariinanseurakunta

Paula Lindberg on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.

kanttori, vs. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.