Tukea Ukrainalle -konsertti Pyhän Katariinan kirkossa

la 10.12. klo 15.00
Tyttö, jolla on kasvomaalattu ukrainan lippu katsoo ulos ikkunasta kynttilä kädessä.

Pyhän Katariinan kirkko

Autetaan yhdessä Ukrainan lapsia. Konsertissa kerätään kolehti ukrainalaisten lasten koulunkäynnin tukemiseen yhdessä Kirkon Ulkomaanavun kanssa.

Esiintyjinä Samuli Paavilainen sello, Virpi Vähäpassi piano ja urut, Elina Kerokoski, altto. Mukana myös ukrainalaisten nuorten tanssiryhmä joht. Kateryna Pavlova sekä Suomen ukrainalaiset ry:n puheenjohtaja Olena Herasymenko. Lämpimästi tervetuloa!

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kanttori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.