Katariinan kirkonpihan perinteinen joulutori

ti 6.12. klo 11.00 – 14.00
Nainen ja lapsi ovat joulutorilla mikä näkyy taustalla utuisesti. He syövät yhdessä tikussa olevaa joulukarkkia.

Pyhän Katariinan kirkko

Pyhän Katariinan kirkon, pappilan ja nummen seurakuntakodin pihapiiri

Tervetuloa Katariinan perinteiselle joulutorille! Luvassa yhdessäoloa ja joulun tunnelmaa: musiikkia, poniajelua ja muuta ohjelmaa niin isoille kuin pienillekin. Lisäksi myyntikojuissa myynnissä käsitöitä, leivonnaisia ja kahvilaherkkuja.

Sisällä kirkossa:

klo 12.00 Elina Kerokoski (altto) ja Maiju Laurila (piano) esittävät Sibeliuksen joulusarjasta viisi rakastettua joululaulua mm. "En etsii valtaa loistoa"

Klo 12.30 Aikamatka kirkon historiaan dosentti Kimmo Ikosen johdolla

Sisällä Pappilassa:

klo 13.00 Kaikenikäisten joululauluhetki 

Lämpimästi tervetuloa tunnelmoimaan joulua ihanaan miljööseen! Kaikkiin tapahtumiin vapaa pääsy. 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Paula Lindberg on Katariinanseurakunnan viestinnästä vastaava pappi. Paulan työnkuvaan kuuluu erityisesti vastuu sosiaalisesta mediasta - Katariinanseurakunta on aktiivinen Facebookissa (@Katariinanseurakunta) ja Instagramissa (@katariinansrk). Voit törmätä Paulaan myös jumalanpalveluksissa ja toimituksissa sekä rippikoulussa. 

Jos sinulta liikenee ideoita sometyöhön tai viestintään, olehan yhteydessä! Yhteyden saa vaikka whatsappilla ylläolevasta numerosta.

Vapaa-ajallaan Paula musisoi, tekee käsitöitä, pitää huonekasvejaan elossa ja harjoittaa arkipäivän ekumeniaa.

Ota yhteyttä

kanttori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.