Hiljaisuuden iltapäivä

su 23.10. klo 11.30 – 17.00
Pyhän Katariinan kirkon alttari-ikkunan reliefi Lempeä Maria.

Katariinan pappila, Nummen seurakuntakoti, Pyhän Katariinan kirkko

Hiljaisuuden iltapäivää vietetään Pyhän Katariinan kauniissa kirkkomiljöössä. Levähdyspaikkoina ovat Pyhän Katariinan kirkko, Katariinan pappila sekä Nummen srk-koti. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Hiljaisuuden iltapäivä alkaa Armahtavan katseen messun jälkeen ruokailulla noin klo 11.30 ja päättyy kirkossa klo 16.30 alkavan päätöshartauden jälkeen. Tapahtuma on maksuton ja paikkoja on rajoitetusti (max 25 hlöä). Iltapäivässä mukana ovat Johanna Viirros, Elina Kerokoski, Merja Auer ja Mari Heinonen. 

Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliotiedot srk-sihteerille 7.10. mennessä katri.lautjarvi@evl.fi

Päivän ohjelma:

klo 11.30 Ruokailu Nummen srk-kodissa

klo 12.30 Rukouspisteiden esittely, hiljaisuuteen johdattelu ja hiljaisuuteen laskeutuminen

klo 13- Rukouspisteissä vaeltaminen omatoimisesti (rukouspisteitä kirkossa, pappilan kappelissa ja kammarissa sekä Nummen srk-kodissa), klo 14-15 kirkossa hiljaista urkumusiikkia

klo 15.30 Kahvit Nummen srk-kodissa

klo 16.30 Iltahartaus kirkossa

Lämpimästi tervetuloa!

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme jumalanpalveluselämästä. Jos sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.

kanttori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista. Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Elina on myös pappi ja vastaa seurakunnassamme aikuistyöstä, aikuisten pienryhmistä ja hiljaisuuden työstä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan retriittitoimintaan, hiljaisuuden messuihin tai säännöllisesti kokoontuviin raamattu- ja rukouspiireihin, kannattaa olla yhteydessä Elinaan.