Alakoululaisten Heurekan retki to 20.10.

to 20.10. klo 8.30 – 16.45
Lähtö klo 8.30 Maarian kirkolta ja 8.45 Tuomiokirkolta. Retkellä syödään lounas, joka kuuluu hintaan. Retki maksaa 22 €. Ilm. viim. 4.10. klo 12. Ilmolinkki: https://www.lyyti.in/heureka1022 Paluu klo 16.30 Tuomiokirkolle ja 16.45 Maarian kirkolle. Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 25 osallistujaa. Tied. teemu.luoma-aho@evl.fi ja tommi.santala@evl.fi Retki on tarkoitettu ainoastaan alakoululaisille. Retken toteuttavat yhteistyössä Maarian ja Tuomiokirkkoseurakunnat.

Tiedekeskus Heureka Vantaa

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde mukaan tieteen ihmeelliseen maailmaan!

Lähtö klo 8.30 Maarian kirkolta ja 8.45 Tuomiokirkolta. Retkellä syödään lounas, joka kuuluu hintaan. Retki maksaa 22 €. Ilm. viim. 4.10. klo 12. Ilmolinkki: https://www.lyyti.in/heureka1022Linkki avautuu uudessa välilehdessä Paluu klo 16.30 Tuomiokirkolle ja 16.45 Maarian kirkolle. Retken toteutumiseen tarvitaan vähintään 25 osallistujaa. Tied. teemu.luoma-aho@evl.fi ja tommi.santala@evl.fi Retki on tarkoitettu ainoastaan alakoululaisille. Retken toteuttavat yhteistyössä Maarian ja Tuomiokirkkoseurakunnat.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta, Tuomiokirkkoseurakunta

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Maarian seurakunta

Olen nuorisotyönohjaaja ja pääpaino on alakoululaistyössä. Virkapaikka on Leafin toimitiloissa, mutta käytännön työssä toimin koko Maarian seurakunnan alueella. Teen nuorisodiakoni Milla Kristolan kanssa yhteistyötä. Rippikouluja pidän kaksi kesässä, vierailen myös nuorisotyössä toisinaan.

Vapaa-aikana harrastan juoksua ja yleisurheilua.

Hyvälle tuulelle minut saa perhe, hyvä ilima ja kun murhetta on edes vähän vähemmän kuin iloa.

Vaikka ette olisikaan olleeet mukana alakoululaisten tai perheiden toiminnoissa, lähtekää mukaan kokeilemaan edes kerran!