Sukkaset

ma 10.10. klo 12.00 – 13.30
Sukkapuikot ja neulomislankoja luonnon läheisissä väreissä

Hepokullan seurakuntatalo

Tervetuloa yhdessä neulomaan niin vasta-alkajat kuin kutoja-konkarit!

Onko kädentaidot hanskassa vai kaipaatko apua kantapään neulomiseen? Tule mukaan neulomaan villasukkia, vauvasukkia sekä hypistelymuhveja lähimmäisille!

Tule sinäkin mukaan neulomaan: hypistelymuhveja vanhuksille, vauvasukkia kastekoteihin, villasukkia avun tarpeessa oleville lähimmäisille. Kokoonnumme joka toinen maanantai, parittomilla viikoilla 12.9. alkaen Hepokullassa käsitöiden ja kahvittelun merkeissä. Mukaan tarvitset itsesi lisäksi neulomismielen. Seurakunta tarjoaa langat ja puikot.

Sukkalankalahjoituksia otetaan vastaan!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Maarian seurakunta

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Maarian seurakunta

Työskentelen Etelä-Maarian diakoniatyöntekijänä; työaluettani on Hepokulta, Kuninkoja, Länsikeskus, Länsinummi, Mälikkälä, Nättinummi ja Teräsrautela. Työhöni kuuluu myös ikäihmisten parissa tehtävä diakoniatyö Maarian seurakunnassa.

Kirkon työssä olen toiminut -80 luvulta lähtien, nuorisotyönohjaajana, lähetys- ja perhetyönsihteerinä sekä diakoniksi valmistumisen (v. 2012) jälkeen sosiaalialalla ja diakoniatyössä. Minua innostaa ihmisten parissa toiminen ja yhdessä tekeminen sekä tukena oleminen silloin kun apua tarvitaan.

Pidän vuodenajoista, nuotiotulesta, koiranpennuista ja villasukista. Varsinais-Suomessa kevät tulee aiemmin, kuin Itä-Suomessa, mistä olen kotoisin. Turun aikainen kevät ja pitkään jatkuva syksyn kuulaus viehättävät. Partioharrastuksen myötä luonnossa liikkuminen ja iltanuotiot tarinoineen kiehtovat edelleen. Koiraa en allergian takia voi hankkia, mutta rapsutuksia saavat "luppanat", jotka vastaan tulevat. Kotoilu ja villasukissa hipsuttelu on tapani rentoutua. Tärkeää on arkinen yhdessäolo - iloa tuottavat vaikkapa valmiiksi tehdyt voileivät - tavallinen on tarpeeksi.

Diakonian ajanvaraus on päivystysaikaan mahdollista tiistaisin ja torstaisin klo 10–11 numeroista 040 341 7451. Voit lähettää myös sähköpostia.