Henkilökohtaisesti ohjattu retriitti 2022

pe 8.7. klo 17.00 – ma 11.7.
Sinapin ranta

Sinapin leirikeskus

Tässä retriitissä rukoukseen ja mietiskelyyn, "laatuaikaan Jumalan kanssa" on varattu runsaasti aikaa.

Henkilökohtaisesti ohjatussa retriitissä on jokaiselle varattu kolme keskusteluaikaa ohjaajan kanssa. Keskustelun pohjana on kullekin annettu Raamatun kohta ja sen herättämät tunteet ja ajatukset. Teksti voi tuoda esiin myös muistoja ja elämänkokemuksia. Yhdessä ohjaajan kanssa voidaan katsella Jumalan toimintaa omassa elämässä. Joka päivä on myös messu.  Sinapin leirikeskuksessa meren rannalla jokaiselle on varattu oma kylpyhuoneella varustettu huone.

Ohjaajina toimivat kokeneet ohjaajat Peppi Sievers, Jaana Räntilä, Pirkko Harju-Hiltunen ja Pekka Yrjänä Hiltunen. 

Retriitin hinta on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 194 €, ulkopaikkakuntalaisille 250 €. Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset pääsevät alennettuun hintaan 158 / 200 €. Ilmoittautua voit osoitteessa: www.lyyti.in/henkiloklohtaisestiohjattu072022

Lisätietoja ja ilmoittautumiset myös Janette Korvenpää, janette.korvenpaa@evl.fi tai p. 040 341 7207

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Retriitit Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Ota yhteyttä

diakoniakeskuksen aulaemäntä
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

”Aulaemäntä” Janette on ensimmäisenä vastassa kun saavut tai soitat Diakoniakeskukseen. Hymyssä suin hän ohjaa henkilöt oikeisiin tiloihin ja tapaamisiin ja selkeästi nauttii työstään ihmisten parissa.

Janette on vuosien varrella työskennellyt seurakunnan eri osastoilla, joten hänellä on hyvä mutu-tuntuma siitä, mikä asia hoituu milläkin osastolla. Työn ulkopuolella hän nauttii elämästä perheen kanssa ja puutarhatöitä tehden.

retriitti- ja sururyhmätyön pappi
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Olen retriittityön ja sielunhoidon pappi. Koordinoin Turun seurakuntien retriittitoimintaa ja ohjaan myös itse retriittejä. Toimin hengellisenä ohjaajana ja työnohjaajana ja koulutan retriitinohjaajia. Taiteen tekeminen ja kokeminen, luonto ja hiljaisuus ovat minulle luovuuden ja hengellisen elämän uudistumisen paikkoja.